Bulgaria – Balcic si Nisipurile de aur

Bulgaria

 

Acu`  2 ani am dat o fuga si in Bulgaria la Balcic mai exact si la Nisipurile de aur , auzisem ca sunt preturi mai mici si conditii mai bune decat la noi , cu toate ca pe litoralul nostru nu am mai fost de 9 ani … deci nu prea pot sa compar !

Am stat la Nisipuri, cu un bilet luat printr-o agentie – conditiile de cazare au fost foarte bune raportate la pret , drumul cu masina a fost ok- fara peripetii – aveam impresia ca sunt intr-un film american in care omenirea tocmai fusese extirpata de un virus mortal !

Plaja era ok , 80 % ocupata de sezlonguri si umbrele , care se plateau separat , marea era … Marea Neagra – adica agiatata rece si cu valuri,  lumea era de toate felurile , muzica pe plaja nu era deranjanta .

Pana la Nisipuri ne-am oprit putin si la Balcic , unde m-a surprins ca Bulgarii pot sa intretina ceva mostenit , in comparatie cu noi …

Vacanta a fost ok , relaxanta si amuzanta , dar a 2-a oara nu m-as mai duce in Bulgaria – nu ca as fi avut vreo experienta neplacuta , doar ca sunt multe locuri cu mult mai interesante .

Reclame
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: