Domino effect

A venit randul sistemului sanitar in Grecia sa se prabuseasca !

Pe zi ce trece imi creste uimirea cum a rezistat si rezista Grecia sa existe pana in ziua de azi !

Aici e raiul Pakistanezilor, Albanezilor, Ucraineenilor , Romanilor etc. intr-o tara care nu are nici 10 mil de loc. gasesti orice nationalitate vrei … si cum sa nu gasesti cand TOTUL E GRATIS  !

Sanatatea e gratis , nu esti asigurat? nici o problema, te transportam cu elicopterul la Atena , ca na, esti urgenta , te operam imediat, ca na, esti venit ca urgenta …a n-ai nici o asigurare si ai plecat din spital „uitand ” sa platesti…asta e, noi eram obligati sa-ti acordam ingrijiri fara sa te intrebam daca esti asigurat sau nu !

Aia din New York si Londra clar sunt foarte  rai, veniti in Atena, ca aici sa mergeti cu transportul in comun e ca si gratis ..ar fi pacat sa platiti ceva ….

Vreti sa aveti pensie dar nu ati muncit niciodata, Grecia a gasit solutia cotizati 300 €/an si aveti pensia asigurata si bonus si asigurare de sanatate !

Si imi pun iar o intrebare……chiar atat de greu e sa faci singur niste chestii fara sa ai nevoie de 2 pakistanezi si 3 albanezi??????

Dar, cu toate astea I LOVE GREECE !

Αγαπαω την Ελλαδα !

Reclame
    • nik
    • 14 iunie 2010

    cam asa este .totusi se poate si mai rau.dar asta nu conteaza

  1. Citeam undeva ca Romania, mai nou a intrat in top zece- tari in faliment, fiind clasata pe un frumos loc noua, Grecia fiind pe locul trei. Ma intreb cand va intra si sistemul sanitar romanesc in colaps! Si sa nu uitam ca noi platim, slava Domnului pentru sanatate, noi adica contribuabilii.

  2. sistemul romanesc e in agonie de ani buni ,problema e ca deja ne-am obisnuit cu situatia si ni se pare normala ! si din pacate schimbarile de facut sunt multe si trebuiesc incepute de sus !

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: