Pentru bebelusi

 Prepararea laptelui praf pentru sugari trebuie sa se faca folosind apa cu temperatura de peste 70 de grade Celsius – apa fiarta – si nu doar calda , pentru reducerea riscului de infectie cu Enterobacter sakazakii .

Indiferent de procedeul de fabricare si de marca producatoare , formulele de lapte praf  NU SUNT STERILE  !

Enterobacter e responsabil de infectii grave la nou nascut , in special la cei prematuri sau imunodeprimati , de genul enterocolitei ulceronecrozante , septicemiilor sau meningitelor .

In cazul in care laptele din biberon nu e consumat in totalitate acesta se va pastra obligatoriu la frigider nu mai mult de 24 de ore.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: