Sarea-n bucate…

                   Conform unui nou studiu  publicat in SUA , consumul zilnic de 3 g sau mai putin de sare , de persoana , ar putea scadea numarul deceselor cauzate de boli cardio-vasculare in SUA cu aproximativ 92000 pe an .

sursa: New England Journal of Medicine

update:

-cateva exemple de alimentele cu continut crescut de sare sunt: mezelurile, majoritatea branzeturilor, sosurile , prajiturile ,conservele (de legume sau de carne) , fulgii de cereale etc

-alimente cu continut scazut de sare: fructele si legumele proaspete, pestele proaspat etc

 o precizare : sarea NaCl e vitala functionarii corecte a organismului !

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: